Gastronomie si arta culinara

Restaurant

O masa in acest salon-acvariu va incanta simturile – vizual: lacul Bicaz, padurea si muntele Ceahlau parca iau masa alaturi de dumneavoastra; olfactiv si gustativ – meniul traditional si international vor face din fiecare client un nehotarit, nestiind niciodata ce anume sa aleaga.
Personalul instruit in spiritul celor mai inalte standarde de calitate, va face din masa dumneavoastra un festin gastronomic de neuitat.

Crama

Vinul este cel care pune pecetea unei mese speciale. Crama Ecotur*** va pune la dipozitie un cadru rustic, incarcat de simboluri ale traditiei romanesti. Aici veti avea posibilitatea sa serviti bucate in cel mai autentic stil moldovenesc si sa fiti imbatat de aroma vinurilor locale din colectia noastra.

 

Bar

Barul in forma de potcoava este locul unde va puteti desfasura in serile in care veti avea o dispozitie de distractie. Bauturile fine si cocktail–urile exotice vor contribui cu siguranta la crearea si mentinerea unei atmosfere incendiare de fiecare data.

Terasa

Privelistea care vi se ofera de pe aceasta terasa, va transpune intr-o stare contemplativa absoluta. Fie ca serviti o cafea, un mic dejun sau un pahar de vin, veti gasi in acest loc linistea si armonia unui spatiu sublim.

Meniu