Evenimente

EVENIMENTE

 

Saloanele Ecotur**** Resort va stau la dispozitie, alaturi de toate facilitatile existente si de echipa noastra, pentru a desfasura evenimente de orice tip, de la aniversarea companiei sau o petrecere de familie, pana la o lansare de produs sau un congres international stiintific.

Evenimente

Exista multe motive pentru care trebuie sa alegeti Ecotur**** Resort, si nu ne referim doar la faptul ca este locul ideal pentru petrecerea timpului liber, ci si la faptul ca aici aveti posibilitatea sa va implicati in variate activitati ce va vor binedispune si relaxa – turnee de tenis, festivaluri si expozitii – sau vor readuce romantismul in prim plan: Luna de miere sau Valentine’s Day, asa cum ati visat dintotdeauna.
Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii referitoare la saloane, capacitatea acestora, meniuri sau orice alt detaliu important, intrucat fiecare detaliu conteaza pentru ca in final sa aveti un eveniment de succes.

 

Evenimente speciale


Valentine’s Day – se va organiza un weekend festiv pentru cupluri, care sa creeeze un cadru romantic si de neuitat pentru aceasta sarbatoare a indragostitilor.

Luna de miere – pachete variate de o saptamana sau doua care vor face din luna dumneavoastra de miere o minunata aventura a simturilor, intr-o intimitate absoluta.

 


Festival local – sarbatoare folcorica, de arta si traditie populara, spectacole si adunari tematice la nivel local.

Expozitii – de arta, obiecte traditionale, lansari de colectii, expozitii cu vanzare.
Sarbatoare gastronomica – de 2 ori pe an se vor pune in scena, pe un anumit profil gastronomic, adevarate festinuri care va vor dezvalui din secretele artei culinare romanesti.

 


Craciun – daca doriti sa petreceti sarbatorile de Craciun in zona Moldovei, consultati si oferta noastra de Craciun. Va vom fi gazda ospitaliera si va vom avea grija, ca in fiecare an, sa aveti cele mai bune conditii.

Revelion – la sfarsit de an, la vreme de bilant si de bucuria implinirilor de peste an, e prilej de mare petrecere. Ecotur**** Resort va asigura o cina de gala ca in filme, urmata de o petrecere cu muzica si surprize care sa contribuie la conturarea unei amintiri de aur, alaturi de familie sau prieteni.
Sfintele sarbatori de Paste – Pastele reprezinta sarbatoarea Invierii lui Iisus Hristos. Inceputul acestei sarbatori e vazut chiar in Cina cea de Taina, painea si vinul simbolizand sacrificiul trupului si al sangelui, ca pret al rascumpararii. In traditia ortodoxa, inceputul sarbatorii e marcat o data cu postul de sapte saptamani.

 

Evenimente de firma

 

Reuniuni / Intalniri de afaceri / Prezentari oficiale
Training / Seminarii / Cursuri
Congrese / Conferinte
Aniversarea companiei / Petreceri anuale ale personalului
Lansari de firma / Lansari de produs
Diverse actiuni PR

Evenimente de familie

 
Nunti / Botezuri 

Aniversari  / Petreceri 

Banchete

Team building

Team building-ul este activitatea desfășurată de către o echipă având ca obiectiv îmbunătățirea performanțelor membrilor acestei echipe.